Selasa, 27 Mac 2012

PERHIASAN



LOVE yang dipenuhi kuntuman rose dari felt serta dihiasi juntaian kristal berbentuk rama-rama dengan warna senada.



Sesuai digantung pada tombol pintu kabinet atau almari hiasan dan juga boleh dijadikan hiasan pada cermin pandang belakang kereta.
(Saiz: 11 cm x 10 cm)

Sabtu, 24 Mac 2012

BEG SERBAGUNA




Beg ni adalah tempahan rakan satu kolej dulu. Dia "request" saiz 16cm x 11cm yang boleh isi dua biji hand phone (banyaknya hand phone dia),anak kunci dan duit (duit tak tau la banyak mana yang dia ada,hehehehe jangan marah yea Wan). Beg ni dari PVC. Sakit jari-jari ni nak jahit beg hang ni tau, lebih-lebih lagi bahagian bunga-bunga dan Ladybug tu. Nampak macam senang, tapi siapa yang menjahitnya je yang tahu (jangan marah yea cik kak) . Cakap hari tu bagi tempoh dua minggu untuk siapkan beg ni, tapi 6hari dah siap. Tunggu nak pos je ni. Sabar yea....

Rabu, 7 Mac 2012

MEASURE TAPE - READY STOCK



Dari kiri atas: Buah Guava, Pisang dan Tembikai
Dari kiri Tengah: Buah Manggis, Oren dan Pisang
Bawah: Buah Kiwi

ALL SOLD OUT